Het uitdelen van 50 bundle of joy pakketten

Beste volger van Passion for All,

Sinds het online gaan van Passion for All, in november 2013, hebben we veel donaties binnen gekregen. Na het bericht dat wij met kerst bundle of joy pakketten uit gaan delen is dit bedrag meer dan verdubbeld! Echt een geweldige actie waar we heel erg blij mee zijn.

Naast de bundle of joy pakketten zijn er ook veel ‘algemene’ wensen gekocht. Dat geld gaan we gebruiken voor andere projecten waar we op dit moment mee bezig zijn. Leuk wanneer mensen specifieke wensen hebben! Zo kregen wij het verzoek om het bedrag wat gestort was te gebruiken voor de ontwikkeling van meisjes of vrouwen, wat we uiteraard gaan doen.

Wellicht nog leuk om te vertellen dat al het geld voor 100% naar de mensen gaat. Wij hebben geen overhead kosten. Wanneer die er wel zijn nemen wij die voor eigen rekening, zoals de huur voor de riksja om de pakketten uit te delen.

Met heel veel plezier en voldoening hebben wij op 25 december 2013 in totaal 50 bundle of joy pakketten uitgedeeld. Bijgaand ontvang je de link naar het artikel over deze kerst bundle of joy actie.

http://www.passionforall.nl/nl/dalitsinindia

Lieve groet,
Isa en Youri.