Nieuws

26-Apr-2016 | Income Generating Activity Oeganda

Beste donateur en volger van Passion for All,

Mama Kato

Neergestreken in Oeganda
Na 5 jaar fietsen zijn we neergestreken in Jinja , Oeganda. Het is werkelijk een prachtige plek om hier tijdelijk te wonen. We genieten van de groene natuur en de leuke interactie tussen Mzungu’s (blanken) en de lokale bevolking. Tijdens het fietsen hebben we ons vooral gericht op het uitdelen van bundles of joy. Daarmee boden we directe hulp op dat moment. Merendeel zagen we dat eten en drinken, de eerste behoefte in de piramide van Maslow, zeker niet voor iedereen vanzelfsprekend is.

Human Development Index
Nu we een langere periode in Oeganda blijven is het mooi om weer meer tijd te besteden aan... | Lees meer...

08-Jan-2014 | Het uitdelen van 50 bundle of joy pakketten

Beste volger van Passion for All,

Sinds het online gaan van Passion for All, in november 2013, hebben we veel donaties binnen gekregen. Na het bericht dat wij met kerst bundle of joy pakketten uit gaan delen is dit bedrag meer dan verdubbeld! Echt een geweldige actie waar we heel erg blij mee zijn.

Naast de bundle of joy pakketten zijn er ook veel ‘algemene’ wensen gekocht. Dat geld gaan we gebruiken voor andere projecten waar we op dit moment mee bezig zijn. Leuk wanneer mensen specifieke wensen hebben! Zo kregen wij het verzoek om het bedrag wat gestort was te gebruiken voor de ontwikkeling van meisjes of vrouwen, wat we uiteraard gaan doen.

Wellicht nog leuk om te vertellen dat al het geld voor 100% naar de mensen gaat. Wij hebben geen overhead kosten. Wanneer die er wel zijn nemen wij die voor eigen rekening, zoals de huur voor de riksja om de pakketten uit te delen.

Met heel veel plezier en voldoening hebben wij op 25 december 2013... | Lees meer...

05-Nov-2013 | Passion for All is online

Een grote droom van ons is in vervulling gegaan! De website van Passion for All is online :-).

We zijn nu 2 ½ jaar onderweg en ervaren het fietsen als een geweldige ervaring waar we jullie regelmatig van op de hoogte houden. Het is heerlijk om jullie enthousiaste reacties te ontvangen en te zien dat het aantal volgers nog steeds toeneemt. Voor vertrek hebben we veel gesproken hoe we ons leven op de fiets vorm gaan geven? We hadden bedacht dat jaren achtereen fietsen wellicht niet de voldoening geeft die we zoeken. Het is daarom erg leuk om naast het fietsen ook andere, nieuwe kwaliteiten, te ontdekken en ontwikkelen.

Daarom geven we graag invulling aan onze wens om iets terug te doen voor de mensen om ons heen. Voor vertrek uit Nederland hebben we de stichting Passion for All opgericht. In de weken dat we niet aan het fietsen waren hebben we met erg veel plezier, enthousiasme en inzet steeds meer vorm gegeven aan de invulling van de stichting. We zijn door gebieden... | Lees meer...