Passion for All is online

Een grote droom van ons is in vervulling gegaan! De website van Passion for All is online :-).

We zijn nu 2 ½ jaar onderweg en ervaren het fietsen als een geweldige ervaring waar we jullie regelmatig van op de hoogte houden. Het is heerlijk om jullie enthousiaste reacties te ontvangen en te zien dat het aantal volgers nog steeds toeneemt. Voor vertrek hebben we veel gesproken hoe we ons leven op de fiets vorm gaan geven? We hadden bedacht dat jaren achtereen fietsen wellicht niet de voldoening geeft die we zoeken. Het is daarom erg leuk om naast het fietsen ook andere, nieuwe kwaliteiten, te ontdekken en ontwikkelen.

Daarom geven we graag invulling aan onze wens om iets terug te doen voor de mensen om ons heen. Voor vertrek uit Nederland hebben we de stichting Passion for All opgericht. In de weken dat we niet aan het fietsen waren hebben we met erg veel plezier, enthousiasme en inzet steeds meer vorm gegeven aan de invulling van de stichting. We zijn door gebieden gekomen met veel armoede en waar weinig tot geen hulp aanwezig is. Het is mooi dat we op die manier toch hulp kunnen bieden. Op de website www.passionforall.nl kan je zien wat we al gedaan hebben. Wanneer we ergens wat langer zijn is het mogelijk om ook een groter project aan te pakken. Daar schrijven we dan een artikel over zodat je wat meer achtergrond informatie krijgt. We hebben in Freetown met veel plezier de gehandicapte mensen en de kinderen in de slums geholpen. Op de site kan je het volledige artikel lezen.

Vanuit de stichting Passion for All kunnen wij steun geven aan andere mensen om ‘een verschil’ te maken voor dat moment. Met trots en passie laten we jullie hierbij de nieuwe website zien; www.passionforall.nl. We beseffen dat jullie onze reis volgen en niet onze goede doelen. Je krijgt daarom eenmalig dit bericht. Het zou fantastisch zijn wanneer je je ook inschrijft op de nieuwsbrief van Passion for All. Zo kunnen wij je op de hoogte houden van onze andere activiteiten naast het fietsen.

En we hopen je natuurlijk te verleiden tot een bijdrage aan de stichting zodat we ons doel voor 2013 waar kunnen maken. We zetten in op 6.000 euro aan donaties!  Zo kunnen we samen  ‘een verschil’ maken. Iedereen op zijn eigen manier waardoor er een mooie cirkel van Passion for All ontstaat.

Doe je mee?

Alle liefs,
Isa en Youri